Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Оградите, мрежите и парниците са необходимост за всеки градинар, независимо дали е начинаещ или не. В Mr. Bricolage можете да намерите богат избор от стоки на приемливи цени.

За какво най-често използваме оградите, мрежите и парниците

Mr. Bricolage ви представя бързо разяснение за основното им предназначение:

 • Ограда;

Първото което се прави, е външната ограда. Тя ограничава лесното влизане на външни лица във вашата градина.

 • Мрежа;

По-лесният и често използван метод за ограждане. Вписва се в средата и не ограничава гледката. Идеална преграда са за проникването на нежелани хора и преминаването дори на дребни животни.

 • Парник;

Той е сграда с прозрачни стени пропускащи слънчевата светлина. Служи за отглеждането на растителни култури. Предпазва растенията ви от неприятни климатични условия. Парниковият ефект спомага задържането на по-висока температура в оранжерията.

Какви са основните видове в раздела

Разделът в магазините на Mr. Bricolage съдържа няколко основни вида подразделения:

 • Метални мрежи;

Тук можете да намерите разнообразие от различни дебелини, височини и дължини. Изборът ви зависи от диаметъра на телта, дали е поцинкована, какъв е материалът, цветът и най-вече за какво ви е необходима. Предложенията започват от декоративни мрежи за цветни градинки и стигат до масивни, предпазващи от нежелани външни посещения.

 • Ниски оградки и бордюри;

Тук ще откриете PVC бордюри в различни цветови гами. Те биват използвани като разделители. Лесно се поставят и разпределят площите по ефектен начин.

Дървените ролки и малките декоративни оградки се съчетават прекрасно с цветните насаждения и придават приказен вид на двора ви.

 • Изкуствено озеленяване (ролки и пана);

Този раздел съдържа изкуствено озеленяване, за вашата мрежа или ограда. Придава цветен акцент през всички сезони.

Малките дървени оградки, напомнящи плетеница, са перфектната стълба за вашите пълзящи растения.

 • Оранжерии;

Цената им варира според размера и материала. Покривалото им е от поликарбонат или полиетилен, поддържано от поцинкован стоманен профил. Прекрасно решение за вашите парникови растения. Благодарение на оранжериите, можете да им се радвате целогодишно.

 • Парници полиетилен;

Те са с по-малки размери от оранжериите. Използват се предимно за разсад, а не за цялостно отглеждане. Предлагат се дори подобни на рафтове парници, подходящи за балкона ви.

 • Оградни пана и системи;

Тук се намират готови пана за сглобяване, колове и врати, изработени от различни материали.

 • Аксесоари за ограда;

Всичко необходимо като колове, опъвачи за тел, стопери за врати, брави, фиксатори, сюрмета и т.н., можете да намерите в това подразделение.

 • Естествени рогозки;

Подходящи са за прегради, обособяващи различни кътчета във вашия двор.

 • Покривала;

Тук влизат платнища, мрежи против птици или градушка, зимни покривала, спасяващи растенията ви от измръзване.

Най-купувани продукти в Mr. Bricolage

Mr. Bricolage е верига, доказала с времето качеството на продаваните стоки. Продуктите, които са най-купувани, зависят от сезона и нуждите на голям процент от хората. Посетете ни още днес и вземете необходимите материали за вашите двор и градина!

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0