Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен и Пловдив-2 от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

Празник на децата с „Маргаритка“

1.06.2018г.

За най-вълнуващия празник на децата, Mr. Bricolage съюзи сили с „Маргаритка”, за да направи деня на детето възможно най-прекрасен за мини майсторите на България!

“Маргаритка” е проект, създаден от Виктория Терзийска и Яна Липованска с любов към българските деца, музиката, изкуството и чистите детски усмивки! Не е поредният проект, а сбъдната мечта, която да радва децата с музика и видео и да помага на родителите им.

На 1 юни в парк „Гео Милев“ в София деца, родители и социални предприемачи се събраха заедно за един вълшебен и усмихнат празник за малки и големи. Целодневното събитие стартира в 10.30 ч. и завърши с голям концерт в 19.00 ч. Караоке, танци до забрава, рисуване, подаръци, спорт и много забавления бяха само част от изненадите на празника.

Mr. Bricolage с радост подкрепи каузата на „Маргаритка“! Наши експерти-градинари помогнаха на малките майстори сами да засадят цветя, билки и зеленчуци и им обясниха как да се грижат за тях вкъщи.