Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен и Пловдив-2 от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

През 2020 празнуваме двоен юбилей

През 2020 празнуваме двоен юбилей - 20 години от стъпването на Mr.Bricolage на българския пазар и 40 години от създаването на марката във Франция. За да отговорим на актуалните потребности на потребителите ни, прилагаме за първи път в България разработваната от четири години във Франция нова търговска концепция.

Тя е изцяло внедрена в обновения ни магазин в Пловдив на бул. „6-ти септември“, който отвори врати на 20 март 2020 след тримесечно прекъсване за ремонтни дейности.
Клиентите ни могат да се възползват от модернизация във всички аспекти на търговията – не само физическо обновяване, но и съществена промяната в начина ни на обслужване. Сред разнообразните нововъведения са кътове за обмяна на идеи, обособено място за доставки на онлайн поръчки, обновено излагане и означаване на продуктите.
Готови сме да посрещнем посетителите ни при всички мерки на безопасност, съгласно препоръките на здравните органи във връзка с извънредното положение в страната. Приоритет за нас е здравето и превенцията на клиентите и служителите ни, затова призоваваме да се използва и възможността за онлайн пазаруване на mr-bricolage.bg