Луни и панели за вграждане

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Как да използваме луничките

Луничките за таван са изключително предпочитан и модерен вариант, когато става дума за осветителни тела. Това не е случайно и те остават актуални винаги, по простата причина, че могат да влязат в употреба навсякъде (в дома, в офиса, в зали за танци и спортни дейности, в заведения и т.н.) Луничките могат да са обикновени или с LED светлина и имат възможност да се използват като основно, допълващо или акцентно осветление. Те са малки и компактни, а това, че се вграждат в тавани и плоскости ги прави ненатрапчиви и много удобни за използване.

Този вид 'лампи'; са супер алтернатива, ако нямаш окачен таван и се нуждаеш от достатъчно светлина в кухнята, трапезарията или хола, за да можеш да вършиш ежедневните си задачи, без да натоварваш очите си. Те са лесни за вграждане и придават стилен и луксозен вид на всяка стая.

Какво ще кажеш да имаш такъв тип деликатно осветление дори и в банята? Това би било напълно възможно, ако вземеш влагозащитени или водоустойчиви лунички, с които ще вдъхнеш на времето, прекарано там - истинско спа усещане за релаксация.

Този тип осветителни тела са много красиви и ще привлекат вниманието на всеки, който ти дойде на гости.

Размерът на помещението и тавана са от ключово значение, за да можеш да избереш правилния брой лунички, с който да се сдобиеш.

Друга модерна алтернатива, с която ще осигуриш светлина на съответната стая, са панелите, които също могат да се вграждат и да не заемат никакво място в пространството.

Какви видове лунички за таван и панели за вграждане ще откриеш в Бриколаж

Онлайн магазинът ни предлага на своите клиенти огромно разнообразие от модели и варианти, с които да освободиш място, да забравиш за вечното бърсане на прах и да не се тревожиш за това дали лампата ще стига до електрическия контакт. Единственото, което трябва да направиш, е да прецениш дали искаш лампички/панели за таван още в началото на своето нанасяне, за да не се занимаваш на по-късен етап.

Ето какви варианти ще откриеш в сайта и то на достъпни цени:

• квадратни;

• кръгли;

• с бяла светлина;

• панели за вграждане;

• от никел;

• от алуминий;

• от хром;

• насочващи;

• стационарни;

• с различни волтове (220V; 230V и други)

• със стъкло;

• други.

Довери се на Бриколаж и избери качество на достъпни цени.

С нашия асортимент от лунички и панели ще накараш дома или офиса си да заблестят и да направят мястото уникално и неповторимо.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0