Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Кариери

 

Кариери

Имате потенциал и искате да се развиете??

Ние можем да Ви предложим работно място, в което да се разгърнете изцяло. Ние в Mr.Bricolage целим непрекъснато развитие и запазване на лидерската ни позиция, като за да постигнем това, предлагаме работа на специалисти с утвърден професионален опит и на млади специалисти с новаторско мислене и желание за обучение и развитие в голяма международна компания.
Ако Вие сте от тях и не Ви е страх от предизвикателства, не се колебайте да се свържете с нас. Разгледайте свободните ни позиции или кандидатствайте чрез нашата форма.

Изградени ценности

 
 Клиентите
Една от най-важните ни цели е да удовлетворим нашите клиенти и техните изисквания, да им предоставим своите услуги с изключително внимание, приятелска усмивка и уважение.
 Превъзходство в нашата среда
Качествено и професионално отношение към нашите клиенти, франчайза и компанията, за да бъдем винаги на лидерска позиция в нашата среда.
 Винаги в екип
Ценим своят екип и неговите устои, базирани на уважение, изслушване, разбиране, взаимна подкрепа и общи постижения.
 Успехът на нашия персонал
Основната движеща сила за нашите мениджъри - да осигурят успеха на персонала, чрез развитието на техните умения и поощряване на техните идеи.
 Качество на услугите
Винаги най-висококачествените услуги на достъпни и конкурентни цени за нашите клиенти. Задължително осигуряване на допълнителни удобства.

Компанията и хората

 
На всеки етап от развитието ни основна движеща сила са хората, които работят с нас. Създали сме условия на работа, основани на принципите на:
• Обективност
• Професионализъм
• Справедливост
• Равнопоставеност
• Единност
 
Прилагаме еднакви критерии при подбора и оценяването на персонала ни, като търсим оптимално съответствие между квалификация, умения и личностни качества на кандидатите и изискванията за съответната длъжност. Осигуряваме условия за адаптиране на новите служители чрез запознаване с цялостното функциониране на компанията и системно прилагане на въвеждаща програма за новоназначените служители. Ние стимулираме предаването на опит и знания, както и непрекъснатото професионално усъвършенстване чрез формално обучение, обучение на работното място, практически обучения съответстващи на спецификата на бизнеса. Инвестираме в хората Развитието на нашите служители е осигурено чрез възможности за вътрешна ротация, участие в различни проекти, управление на кариерата чрез индивидуален план за развитие. Компанията има разработена и въведена социална политика, свързана с допълнително пенсионно осигуряване, допълнително здравно осигуряване и други придобивки. Ние инвестираме в хората и ги подкрепяме. Вярваме, че мотивираният екип е ключов фактор за успеха ни и затова сме изградили един надежден и ангажиран екип, който да съпровожда нашето развитие както в България, така и в региона.

Компанията и Вие

 
Непрекъснатото развитие и запазването на лидерската позиция постигаме чрез инициативността, бизнес мисленето и отговорното отношение на нашите служители. Стратегията ни за разрастване както на националния пазар, така и в региона, определя търсенето на специалисти с утвърден професионален опит в България и чужбина, но и на млади специалисти с новаторско мислене и желание за обучение и развитие в голяма международна компания.
Възможностите за кариера при нас са в различни области, а постигането на добри резултати, стремежа за повишаване на квалификацията и самоусъвършенстване са предпоставка за израстване в компанията.

Области за развитие на кариера:


Продажби

Покупки

Маркетинг

Финанси

Счетоводство

Информационни
системи

Човешки ресурси

Бизнес развитие

Станете част от нашето семейство


Ако желаете да станете част от екипа, можете да попълните нашата on-line форма за кандидатстване. Така ще бъдете включени в нашата база данни, за което ще бъдете известени. Ние ще се свържем с Вас в случай, че някоя от вакантните позиции, които Mr.Bricolage предлага, отговаря на Вашите опит и квалификация.

Защо Mr.Bricolage?

Mr.Bricolage е една от най-успешните вериги в Европа, част от Mr.Bricolage Groupe. Mr.Bricolage е водеща марка във всяка една от страните, в които има магазини, включително България. Магазините с марката Mr.Bricolage в България се управляват от българо-френското акционерно дружество Доверие-Брико. Това е място за хора, които обичат да общуват и черпят вдъхновение от контакта с клиентите и колегите си, хора които търсят и приемат професионални предизвикателства, мислят за себе си в дългосрочен план и се отдават на работата си. Като голяма търговска компания, утвърдила се на пазара с висок стандарт в обслужването, ние възнаграждаваме професионализма в работата и поощряваме отдадеността, с която нашите хора способстват за достигането на все по-високо ниво. Ние предлагаме водещи в отрасъла условия за нашите служители, както и постоянни възможности за развитие на техните умения чрез обучение и практика. Ние Ви предлагаме
• Работа в екип от високомотивирани специалисти;
• Възможности за обучения съобразно личните и професионални нужди;
• Атрактивно възнаграждение и пакет от социални придобивки;
• Предизвикателна работа в приятна и достойна среда.

Свободни позиции

Форма за кандидатстване

Избери файл(ове)
Няма избран файл Файла е твърде голям (>10mb) Моля изберете файл със следното разширение: .pdf, .doc, .docx, .png, .jpg, .jpeg, .txt