Аплици за стена

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Какво да знаеш за аплиците

Аплиците са осветителни тела с доста специфично наименование, които обаче внасят стил и живот във всеки дом. Основна характеристика за тях е, че най-често се монтират или закрепват към някоя стена. Освен че са източник на светлина в дома ти, те са и страхотно интериорно решение, което ще придаде истински шик на мястото, в което живееш, работиш или си почиваш.

Разликата между тях и нощните/стенните лампи е, че първите са свързани директно към електроинсталацията ти и не са им нужни кабели, контакти и прочее.

Ако говорим за практичност, аплиците са перфектният вариант за теб, защото имат уникалната способност да оптимизират светлината и нейното разпръсване, което означава, че могат да се използват както за основен източник на светлина, така и за допълващ 'аксесоар'; към присъстващия такъв. Те са компактни, удобни и не заемат много място. От домакинска гледна точка - не събират много прах и са лесни за почистване.

Имай предвид, че е важно да избереш къде точно ще стоят аплиците в апартамента, къщата или офиса ти, за да не ти се наложат последващи ремонтни дейности, свързани с електромрежата на помещението.

Какви предложения ще откриеш в Бриколаж

Нашите магазини предлагат на клиентите огромно разнообразие от осветителни тела в много разновидности (модели, видове, характеристики и цени).

Избери от Mr. Bricolage и направи дома си по-уютен.

В онлайн магазина ни ще откриеш две категории в раздел 'аплици';:

1. Обикновени;

2. LED.

Интересните дизайни, които предлагаме ще те оставят без думи и ще направят избора ти много труден. Тези осветителни тела имат широко приложение и сега ще ти представим видовете, с които да завършиш интериорния облик на своя дом:

• ретро и винтидж аплици;

• фасадни;

• стенни;

• външни;

• детски;

• LED;

• модернистични;

• други.

Аплиците, като интериорно решение

Този тип осветителни тела със сигурност разчупват интериора на всяко помещение и внасят стил, свежест и модерни нотки.

Няма значение дали ще ги монтираш в хола, на тавана, в коридора, на стълбището или в спалнята, те винаги ще са прекрасна алтернатива, ако искаш луксозна визия и качествено осветление.

Съвременните модели се изработват с водоустойчивост и са добре защитени срещу навлизане на влага в тях, което ги прави подходящи дори и за банята.

Можеш да се консултираш в експерт в областта на интериорния дизайн или да направиш избора си сам.

Гарантираме ти, че няма да останеш разочарован!

Аплици и лампи за стена

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0