Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Създай подходяща детска стая

Създаването на пространство, където твоето малко дете да играе и расте може и трябва да бъде забавно занимание. Все пак, обаче, това може да се превърне и в истинско предизвикателство. В края на краищата, оформянето на една красива, функционална стая, която детето ти ще обича както сега, така и за години напред, е трудна задача!

Нуждаеш се от съвет? Ние ще ти помогнем!

Колекцията ни от съвети е предназначена да те вдъхнови да идентифицираш настоящите желания и бъдещи нужди на своето дете, което ще ти позволи да постигнеш изключително важния баланс между практично и очарователно. Независимо дали започваш от нулата или се надяваш да надградиш съществуващо пространство, със сигурност тук ще намериш здравословна доза вдъхновение!

Декорирай детската стая с Mr.Bricolage

Оформи кът за игра

За да създадеш стая, която твоето мъниче ще хареса, опитай да се съсредоточиш върху това, което то най-много обича да прави: да играе! С висящ стол тип люлка, шарени пуфове и цветни декоративни аксесоари, можеш да създадеш перфектната обстановка за игри и забавление. Насърчавайки играта, ще помогнеш на детето да изгори цялата тази допълнителна енергия преди лягане.

Увеличи мястото за съхранение

От детските играчки, игри и книги до техните непрекъснато променящи се гардероби в различни размери, децата идват с много неща. Нуждаеш се от помощ за събиране на бъркотията? Кукички, стенни релси за книги, каси за съхранение под леглото и мебели с вградено място за съхранение са страхотни опции. Инсталирането на втора релса в гардероба на детето, също е лесен начин да разшириш потенциала за съхранение.

Включи повече обем и текстура в декора

 

Чудиш се какво прави детските стаи, които виждаш в Pinterest, да изглеждат толкова добре? Внимателното и обмислено използване на щампи и текстури има много общо с това. Обемът, материалът, текстурата са често пренебрегван, а всъщност са много важни инструменти за декориране. Според професионалните дизайнери те могат да превърнат една стая в бляскава и спираща дъха, когато са правилно селектирани. Затова, ако предпочиташ да избегнеш силните, ярки цветове, използвайки мощна комбинация от богати, текстурирани слоеве и геометрични или графични модели, за да създадеш добре балансирано и визуално интересно пространство, само в един или два цвята.