Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Кухня Лукс

Серия Лукс представя разнообразие от вратички и чела за кухненски шкафове. Перфектен избор за почитателите на модерните, изчистени интериори, в които участват по-прости форми и минимален декор. Кухните обзаведени в модерен стил са просторни, функционални и освободени от допълнителни винтидж и класически детайли. Серия Лукс предлага решения за добре организирано пространство в три цветови варианта – Сонома, Кристал и Сакраменто.

Цвят Лукс Сонома се отличава със светлокафяви тонове и типична структура, която идеално имитира тази на истинско дърво. Шарките по повърхността на плоскостите изобразяват малки и големи годишни пръстени, открояващи се в по-тъмни нюанси на кафявото. Цвят Сонома често намира приложение в изработката на мебели, като легла, шкафове, маси и скринове.

При опцията Лукс Кристал багрите по повърхността на плоскостите са подчертани в тъмно сив цвят, открояващ се върху основа, изработена в бяло. Чудесен избор за жилища решени в минималистичен дизайн, с по-строго формирано обзавеждане.

Кухненската мебел Лукс Сакраменто предлага висококачествен фрезован МДФ в стилен тъмнокафяв цвят. Драматичното кафяво спада към групата на земните тонове, а мнозина го свързват и с цвета на шоколада. Кафявото може да бъде най-добрият ти приятел, когато става въпрос за интериорни решения, тъй като се комбинира много лесно с близки до него цветове, както и с други, по-ярки такива.

Съвременните решения скриват всички кухненски принадлежности зад врати на шкафове, използвайки интелигентни системи за съхранение, които позволяват да се възползваш максимално от пространството. Серията модулни кухни Лукс ти предлага умно модерно решение, в три основни цвята. Създай добре подредено и организирано пространство с компактна серия кухни Лукс.

Модулна кухня Лукс