Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Комфорт Артисан

Блок кухнята Комфорт Артисан е приветливо интериорно решениe, изработено от качествен ПДЧ материал и прибавящо необходимата доза уют към оформлението на твоя дом. Светлите нюанси на дърво подчертават ефирното усещане на дизайна, докато шоколадово кафявите акценти балансират визията, добавяйки безгрижна елегантност.

Комфорт Артисан смесва модерни форми с елементи от рустикалния стил. По този начин гладките повърхности наследяват усещането за ръчно изработени части, присъщи за кухни в кънтри стил или такива с еко дизайн. Приятната опростеност, присъща на рустикалния стил, подчертава усещането за уют и комфорт, и внася атмосфера на свобода и простор. Комфорт Артисан предоставя чудесен начин да внесеш луксозна простота в интериора и тъй като визията на тази кухня е достатъчно впечатляваща сама по себе си, се нуждаеш от минимална декорация и почти никакви допълнителни средства за разкрасяване на мястото.

В случай че искаш да се възползваш максимално от пространството и все пак решиш да включиш повече декоративни елементи в кухненското оформление, тогава се възползвай от богатата ни колекция килими и други мебелни решения, с помощта на които да създадеш уникално обзаведена стая у дома. Не забравяй да разгледаш и нашите осветителни тела. Разполагаме с широка селекция от лампи във всеки стил. В зависимост от дизайна си, те могат да акцентират върху елемента, който искаш да подчертаеш и така да поставиш финалния щрих в обзавеждането на твоя кухненски кът