Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Изберете оранжерия, за да отгледате насажденията независимо от времето.


Не е нужно да сте експерт градинар, за да се възползвате максимално от предимствата на оранжерията. Тя улеснява отглеждането на растения за всеки - от опитни производители до ентусиазирани новаци, като удължава периода на вегетация на растенията.  Това позволява да започнете засаждането още през март, и да приключите с прибирането на реколтата до по-късно през годината.
Изборът на оранжерия зависи от нуждите, за които ще я използвате – какви растения ще отглеждате, за производство на реколта или за целогодишно ползване.
Прости и практични, тунелните оранжерии са идеални за създаване на зеленчукова градина в задния двор. Те са лесни за монтаж и са икономичен вариант за предпазване на растенията от измръзване.

Традиционната оранжерия е изработена от метална структура, покрита със стъкло, поликарбонат или полиетилен. Оранжерията предлага безкрайни възможности за вашите култури и може да се използва целогодишно при подходящо отопление.


Мини оранжерията е идеална за малки пространства. В допълнение, тя осигурява благоприятни условия за производство на разсад и отглеждане на цветя.

 

Подходящото място за оранжерията е:
• на слънце, без сянка
• далеч от надвиснали дървета
• лесен достъп до структурата от всички страни (за по-лесна поддръжка и почистване)