Количка

Оградни пана NYLOFOR MEDIUM

Оградните пана NYLOFOR MEDIUM са изработени от електрозаварена поцинкована стоманена тел с устойчиво полиестерно покритие (PES). Тези пана са здрави, дълготрайни и качествени. PES покритието е устойчиво на сол (ISO 9227) и UV лъчи (ISO 16474-3), което гарантира, че паната остават в отлично състояние за години напред.

С разнообразие от налични височини и аксесоари, паната NYLOFOR MEDIUM могат да се комбинират с различни видове стълбове и фиксатори, за да се създаде напълно интегрирана оградна система, подходяща за различни приложения и бюджет.

Цветове: Зелен, Антрацит

Приложение

Системата е много гъвкава, което я прави идеална както за обществени, така и за частни имоти, от големи търговски сгради до по-малки жилищни домове. NYLOFOR е икономично решение, което залага на качеството и издръжливостта, с бърз и лесен монтаж.

Приложение

Системата е много гъвкава, което я прави идеална както за обществени, така и за частни имоти, от големи търговски сгради до по-малки жилищни домове. Изберете NYLOFOR за икономично решение, което не прави компромис с качеството или издръжливостта. С бърз и лесен монтаж можете да имате стилна и функционална ограда, която отговаря на всички ваши нужди.

Оградни пана NYLOFOR MEDIUM

Открий още предложения за огради в брошурата ни тук

Оградни системи - нова колекция

Оградни врати

Еднокрилите и двукрилите врати EGIDIA 2D ESSENTIAL и EGIDIA 3D, както и плъзгащите се врати, могат безпроблемно да се комбинират с оградни пана NYLOFOR MEDIUM за стилен и функционален вход за вашия имот.

Стълбове и фиксатори

Оградните пана NYLOFOR MEDIUM могат лесно да се сдвоят с U-LOX стълбове, 50x50 мм стълбове и BEKACLIP стълбове с крепежни елементи, осигурявайки завършена и дълготрайна оградна система.

Оградни пана NYLOFOR 3D

Оградните пана NYLOFOR 3D са изработени от електрозаварена поцинкована стоманена тел с полиестерно покритие (PES). Те са издръжливи, дълготрайни и осигуряват оптимален баланс между цена и качество. PES покритието има висока адхезия и плътност, които не се компрометират дори след 1000 часа излагане на сол в тестова среда (съгласно ISO 9227). Под въздействието на UV лъчите полиестерното покритие на NYLOFOR 3D запазва цвета и блясъка си без видими промени (съгласно ISO 16474-3).

Паната могат да бъдат комбинирани в напълно интегрирана оградна система с различни видове стълбове и фиксатори, което я прави много гъвкава и адаптивна за всяко приложение и бюджет. Предлагат се в различни височини и с аксесоари за бърз и лесен монтаж.

Приложение

NYLOFOR 3D е професионална оградна система за обекти в жилищно и обществено строителство, промишлени и производствени обекти. Изключително подходяща е за училища, паркове, детски площадки, спортни съоръжения, военни зони и летища.

Стълбове и фиксатори

Стълбовете BEKAFIX, BEKAFIX ULTRA, BEKAFIX SUPER и E-LOX могат да се използват със съответните им модели фиксатори.

Оградни врати

Оградните пана NYLOFOR 3D могат да се комбинират с еднокрили и/или двукрили врати NYLOFOR 3D и ROBUSTA, както и с плъзгащи се врати ROBUSTA.

0