Количка

Оградна система WPC HORIZEN

Оградна система WPC HORIZEN е модерно решение за всеки двор. Дизайнът на оградата позволява повече спокойствие, уют и уединение. Включва хоризонтално разположени надлъжни елементи, изработени от дървесно-полимерен композит (WPC) и алуминиеви стълбове с квадратна форма..

В сравнение с обикновен необработен дървен материал, WPC предлага предимства в две основни области:

Предимства в характеристиките на WPC материали:

• Без деформации и пукнатини в крайния продукт;
• Водоустойчиви и устойчиви на гниене и мухъл;
• Без нужда от повърхностни обработки като боядисване, смазване или лакиране;
• WPC материалите не се нуждаят от поддръжка, дори когато са издложени на външни фактори като влага и UV лъчи;
• WPC материалите имат живот до 10 години. 

Ограда Хоризен

Открий още предложения за огради в брошурата ни тук

Оградни системи - нова колекция

Предимства при производството на WPC материали:

• По време на производствения процес на WPC материали, естествените материали не се използват директно. Използваните суровини са рециклирана дървесина, пластмаса, остатъчен бамбуков материал, устойчив на мухъл и плесен свързващ агент, анти-стареене агент, неорганични пигменти и други.

• WPC материалите могат да бъдат рециклирани след определен период от време, намалявайки потреблението на ресурси, в съответствие с нисковъглеродната икономика и устойчивото развитие.

• В процеса на производство не се използва лепило или боя, в резултат на което крайният продукт не съдържа вредни материали.

Системата WPC HORIZEN има маркировка CE и е сертифицирана от RoHS (Restriction of the use of certain hazardous substances) и REACH (Registration, evaluation, authorization and restriction of chemicals). Производителят предлага 5 години гаранция.

Приложение

WPC HORIZEN е изключително стилна и елегантна оградна система. Нейният естествен дизайн позволява дискретно да се слее с градска и паркова среда, като същевременно осигурява усещане за спокойствие, комфорт и уединение. Тя е идеална за имоти с естествена растителност и е подходяща за частни градини и дворове, жилищни сгради, затворени комплекси, ваканционни имоти и други.

Оградни системи - нова колекция

Оградни системи - нова колекция

Оградни системи - нова колекция

Стълбове и допълнителни аксесоари

WPC плоскостите се монтират върху специални жлебове на стълбовете на оградната система. Тези стълбове са изработени от алуминий и имат специфично сечение. В горния край всяко пано се кантира със завършваща релса с П-образна форма, а в долния - със специална долна завършваща релса. Паната могат да бъдат допълнително декорирани с хоризонтални алуминиеви ленти.

0