Количка

Оградна система ALASKA

ALASKA е здрава и устойчива оградна система от пана с последователно редуващи се тесни и широки вертикални профили, свързани с двойка хоризонтални профили, осигуряващи висока стабилност. ALASKA има модерна визия, която изглежда масивна, без да е тежка. Елегантният ѝ вид и универсален дизайн я правят изключително подходяща за използване при обекти с разнороден дизайн на дворното пространство. ALASKA е изработена от стомана с допълнително цинково покритие, предотвратяващо ръжда и боядисана в цвят антрацит (RAL 7016). Системата включва еднокрили и двукрили оградни врати, както и стълбове и аксесоари.

Приложение

Универсалната визия на ALASKA я прави подходяща за частни и обществени обекти, като жилищни сгради, вили и комплекси от затворен тип в градска среда.

Оградна система Аляска

Открий още предложения за огради в брошурата ни тук

Оградни системи - нова колекция

Оградни врати

Оградните врати ALASKA са окомплектовани с панти към крилата, които се закрепват към чакащи в стълбовете гайки или към стена, както и с различни аксесоари - брави, дръжки, сюрмета, патрон, ключове.

Стълбове и фиксатори

Използват се стълбове с квадратно сечение и Т-образни фиксатори "пано-стълб". Монтажът е чрез замонолитване на стълбовете в бетонов цокъл.

0