Количка

Оградна система AGAT

Ламелното оградно решение AGAT представлява модерна преградна система, която, благодарение на семплия си и дискретен дизайн, се слива перфектно с всеки екстериор. Разстоянието между отделните ламели осигурява усещане за свързаност с околното пространство.

AGAT е изработена от стомана с допълнително защитно цинково антикорозионно покритие, предпазващо от ръжда. Повърхността е матирана, леко грапава (MDS–обработка) и боядисана в графитено сив цвят (RAL 7024). В оградното решение се предлагат еднокрили и двукрили оградни врати със същата визия. Съвременна и стилна, AGAT е издържана в духа на най-актуалните тенденции при разработка на оградни системи.

Приложение
Подходяща за частни обекти - жилищни сгради, вили, комплекси от затворен тип.

Оградна система Агат

Открий още предложения за огради в брошурата ни тук

Оградни системи - нова колекция

Оградни врати

Като част от оградната система AGAT се предлагат и крила за оградни врати. Окомплектовани са с панти, които се закрепват към чакащи в стълбовете гайки или към стена. Допълнително се предлагат брави, дръжки, сюрмета, стопери и други аксесоари.

Стълбове и фиксатори

Използват се стълбове с квадратно сечение и фиксатори тип "пано-стълб". Препоръчва се монтиране чрез замонолитване на стълбовете в бетонов цокъл.

0