Модерно магнитно LED осветление

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства. Това е едно от най-иновативните решения в съвременното LED осветление. Предлагайки напълно разнообразни опции, е възможно да създадеш уникални форми източници на светлина и да оформиш функционални зони в помещенията.

Добрите светлинни характеристики и висококачествената изработка на този тип осветление го правят идеално за озаряване на проекти от висок клас. LED осветлението може да се използва навсякъде в дома или търговското пространство, за да осигури необходимата гъвкавост при разпределяне на светлината. Системите за осветяване на пътеки често се използват в търговски площи, от организации, които желаят да покажат продукти или функции на своите клиенти, привличайки вниманието към избрани области, за максимален фокус.

Освен висока функционалност, предимствата на магнитните осветителни тела включват безопасност, гъвкавост и лесна инсталация. Възможност за персонализирана конфигурация. При избор на магнитно осветление за окачен монтаж може да комбинираш различни видове лампи, според твоите нужди – пендели, линейни лампи или спотове. Може да смесиш силната основна светлина с акцентно осветление и така да постигнеш още по-голямо удобство.

Видове монтаж

Видовете монтаж, които магнитната релсова система позволява са повърхностен, окачен или вграден монтаж:

  • • Вграденият монтаж се извършва в стени или тавани, направени от гипсокартон или други плоскости, с помощта на магнитни шини и релси за вграждане. В тези шини и релси се поставят светодиодните магнитни светещи модули. По този начин, получаваш пълна мобилност в осветлението и възможност за функционално разпределение на светлината, като винаги може да допълниш с повече акцентни спотове и аплици. Този тип монтаж е е предназначен за вътрешна употреба.
  • • Повърхностен монтаж – Множество външни модулни ленти се свързват заедно, за да създадат зашеметяващи извивки и форми. Лентите, още наричани релси образуват система, която може да захранва до 20 осветителни тела. Многото възможности за създаване на връзки между компонентите, позволяват оформянето на най-различни контурни форми. Тази осветителна система изисква захранване, което се поддържа от специализиран драйвер.

    Този вид монтаж позволява употребата на осветителни тела с различни оптични дифузори, за различните функции и помещения. Разпределянето на светлините по лентата е лесна задача, дори, когато захранването е включено, тъй като телата са закрепени към шината с помощта на магнит. Осветителните тела се предлагат с LED източник на светлина и оптични дифузори, които осигуряват точково, максимално дифузно или общо разпределение на светлината.

  • • Магнитно осветление за окачен монтаж - Окаченото линейно магнитно осветление предлага перфектната минималистична интериорна визия. Телата се привличат към нисковолтовите шини магнитно. Отново може да конфигурираш осветлението по твой избор и според функциите, които изпълнява. Инсталацията и монтажа са изключително лесни. Опростената визия е предпочитана в съвременните строителства.
0