Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

Спалня

Как да обзаведем спалнята у дома

Спалнята е тази стая у дома, където несъмнено искаш да се потопиш в обстановка на комфорт. Вдъхнови се да създадеш зона за заслужена почивка по лесен начин. Избери от селекцията ни матраци и подматрачни рамки. Разгледай набора ни от олекотени завивки и спални комплекти в красиви шарки, изработени от подбрани текстури.

Съхранявай дрехите със стил. Потопи се в предложенията ни за голям гардероб, с функционално разпределение и пространство. Разгледай и идеите ни за килим, който да поставиш пред него, за да ти е удобно сутрин, докато избираш какво да облечеш.

За акцент, постави ергономичен фотьойл във висококачествена дамаска и в любим твой цвят. В магазините ни ще намериш много изгодни оферти за масички и декоративни възглавнички, с които да развихриш въображението си докато освежаваш интериора на ниски цени.

Не на последно място, съчетай с подходящо осветление. Използвай светлина, за да обособиш любим кът и да фокусираш вниманието върху декорация окачена на стената. Ела в магазините ни и ще намериш висококачествени бои за стени и тавани, с които да придадеш характер на обстановката.

Обзавеждане на спалнята от Мосю Бриколаж