Национален телефон за информация и поръчки070088111 
Информация за поръчка на всички услуги виж тук

Идеи за обзавеждане на антре

Антрето е най-важното преходно пространство в нашия дом, затова каквото и да предприемем по отношение на декорацията, тя трябва да бъде добре съчетана с дизайна на останалите стаи и тяхната функция. Добре е да координираш визията му с ежедневието си и това на твоето семейство. Помисли дали за теб е достатъчно антрето да бъде просто функционално пространство или предпочиташ да го превърнеш в живописно място, което всеки гост ще запомни.

Чрез създаване на различни фокусни точки в помещението, лесно можеш да превърнеш антрето в динамична част от интериора. Коридорът може да бъде пренебрегвана част от жилището, но ние ще те улесним в преобразяването му с някои страхотни идеи за обзавеждане на антре, създадени от експерти, и така да ще ти помогнем да се възползваш максимално от пространството.

В случай, че искаш коридорът или антрето просто да изпълняват ролята си на първото място, през което преминаваш щом се прибереш у дома и последното преди да излезеш от вкъщи, то тогава заложи на по-бледи или по-тъмни, но сходни, нюанси, които уравновесяват и обединяват отделните елементи в оформлението на интериора. По този начин ще превърнеш своя коридор в място за съхранение на най-важните вещи, като връхни дрехи, обувки, чанти и ключове, без да изграждаш допълнителни акценти.

От друга страна, ако предпочиташ твоето антре да създава впечатление от пръв поглед, не се страхувай да експериментираш с ярък цвят боя или ефирен тапет, особено в пространство, където липва директна слънчева светлина. Уверената употреба на цветове, като жълто, синьо и розово, ще придаде живот на стаята и ще образува гостоприемна атмосфера. Ако пък не искаш да използваш ярки цветове върху всички стени, възползвай се и опитай нашето екстравагантното предложение за тапет с шарка на джунгла или тропическа гора. Постави само върху едната стена и я превърни в страхотен акцент. Прибави стол или табуретка за удобство. Постави малък килим близо до мебелите, за да внесеш повече уют. Този трик ще допринесе и към обособяване на антрето като отделна стая, което визуално ще оголеми пространството.