Количка

Серия за баня TORANA

серия за баня TORANA.jpg

Време за четене: 4 мин.

Бежовото не е прието за вълнуващ цвят, но както виждаме в серията плочки за баня TORANA, силата му се крие в неговата гъвкавост и приложимост. Бежовата баня е вечна, заради универсалния характер на този нюанс, а правите правоъгълни и квадратни форми допринасят към модерния вид на дизайна.

Този цвят може да съчетаеш с всеки тон дървен материал. Също така, дава възможност да приложиш хитър трик, с който да разчупиш интериора - като добавиш картини или друг вид модерен стенен декор, който е лесен за подмяна и много ефектен.

undefined
undefined

Препоръчани мебели и аксесоари

Серията за баня TORANA е вдъхновена от природата, предоставяйки спокойствие и хармония чрез неутрални нюанси и естествени текстури. Тази колекция е идеална за създаване на баня, която излъчва топлина и уют. Подчертай естествения стил на серията TORANA, избери мебели и аксесоари, които допълват природната тематика и създават усещане за органично единство.

Мебелите в светли дървесни тонове ще се впишат перфектно в интериора на банята, добавяйки естествена красота и топлина. Избери шкафове под умивалника, отворени рафтове и етажерки в естествени дървесни нюанси, които ще акцентират върху естетиката на пространството и ще осигурят функционалност и удобство. Мебелите от масивно дърво или с дървесен фурнир са отличен избор за постигане на желаната визия.

Аксесоарите в банята TORANA могат да включват декоративни елементи от натурални материали, като ратан, бамбук или камък. Огледала с дървена рамка, кошници за пране от плетени влакна и държачи за кърпи от естествени материали ще добавят завършеност и стил. Комбинирай с текстил в земни тонове – хавлии, завеси за душ и постелки в нюанси на бежово, кафяво и зелено, за да създадеш усещане за баланс и природно присъствие.

Не забравяй да добавиш подходящи за отглеждане на тъмно зелени растения, които ще освежат пространството и ще внесат допълнителен природен елемент.

0