Количка

Серия за баня ETHERA

модерна баня ethera grey.jpg

Време за четене: 5 мин.

Серията Ethera пресъздава дизайна на естествения камък, който често срещаме в природата и който винаги изглежда съвършено. Плочките от колекцията са с размери 30x60 cm в два естествени цвята - сив и бежов. Всеки от тях предлага избор между плоска и 2D структурирана плочка. 

На този фон декорите тип пачуърк и два вида с флорални елементи – нежни акварелни цветя и листа, изпъкват ярко и лесно може да се превърнат във впечатляващ акцент. 2D структурата обогатява банята и гарантира нейния модерен вид, а флоралните мотиви ще допринесат за успокояваща зен атмосфера.

Серия за баня ETHERA GREY

undefined
undefined

Серията за баня ETHERA GREY предлага модерна и елегантна визия с ненадминат стил. Основните плочки са със светли и изчистени нюанси на сивото, придавайки на банята изискан и съвременен характер. Техният прост, но същевременно изтънчен дизайн прави серията перфектен избор за тези, които търсят изчистена визия за своята баня.

Декорът на серията ETHERA GREY е акцентът, който добавя уникален характер на интериора. С флорални мотиви, той придава нотка свежест и естественост, създавайки усещане за спокойствие и хармония. Елементи придават на банята уют и природна красота, което прави всяко къпане истинско удоволствие.

Допълни модерната визия на банята и избери мебели с минималистичен дизайн в бели или светлосиви нюанси. Стилни шкафове с гладки повърхности и скрити дръжки ще подчертаят елегантността на плочките. За повече комфорт и функционалност, добави огледало с LED осветление и хромирани аксесоари като дозатори за сапун, поставки за кърпи и закачалки.

Серията ETHERA GREY предлага идеалния баланс между модерност и природна красота, създавайки баня, в която можеш да се отпуснеш и насладиш на всяка минута. Възползвай се от възможността да създадеш пространство, което е не само стилно, но и функционално, с акцент върху детайлите и комфорта.

Серия за баня ETHERA BEIGE

undefined
undefined
undefined

Серията за баня ETHERA BEIGE съчетава елегантност и уют, създавайки топла и приветлива атмосфера в банята. Основните плочки са в светли, бежови нюанси и внасят усещане за простор и светлина. Техният семпъл, но изискан дизайн прави серията идеален избор за съвременни и стилни интериори.

Декорът на серията ETHERA BEIGE представя красиви флорални мотиви, които предлагат идеален деликатен акцент. Тези елементи добавят свежест и хармония, превръщайки банята в истински оазис. Флоралните мотиви създават усещане за природна красота и уют, допринасяйки за цялостното излъчване на помещението.

За да подчертаеш топлината на ETHERA BEIGE, избери мебели в светли, дървесни нюанси или бели тонове.

0