(28)

УПЛЪТНЕНИЯ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

30
Релевантност

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Ленти за подови настилки

Комфортът у дома зависи от много неща - квадратурата на жилището, разположението на отделните помещения, обзавеждането, цветовото оформление, изборът на подови настилки, практичността на всеки един отделен компонент и вида на осветлението.

Много често, някои незначителни на пръв поглед обстоятелства ни пречат да изпитаме пълно удоволствие от престоя си вкъщи, като например постоянно местещите се под краката ни подови настилки. Оказва се, че те не кореспондират добре с ламината или плочките, а по време на тяхното прахосмукиране се налага дори да се 'борим'; с подвижността им, породена от хлъзгането на недобре закрепените постелки.

За какво служат лентите и постелките за врати

Вече има чудесно решение в подобни случаи, а именно лентите за врати и подови настилки против хлъзгане. При нас ще ги откриеш с високо качество и на най-ниски цени, като можеш да поръчаш и онлайн. Фиксирай всеки един килим или мокет със силиконови ленти от магазин Бриколаж и разгледай всички предложения в нашия каталог, за да постигнеш оптимална адхезия. Преди да поръчаш, запомни следното:

 • Залепващите ленти за врати, прозорци и подови настилки осигуряват дългосрочно фиксиране и надеждно уплътнение;
 • Могат да се използват за дърво, паркет, бетон PVC, плочки и др.;
 • Предлагат се на достъпна цена, която е подкрепена от многобройните ползи на материала;
 • Залепват и където формите са неравни;
 • Имат декоративно приложение, като с тях можеш да подобриш визията на автомобила или да монтираш лайсни у дома;
 • При премахването на уплътненията за врати и под, не съществува риск от наличие на следи от лепило.

Изключително неприятно е да усещаме студен полъх, идващ от недобре уплътнените врати. През зимните месеци правим всичко възможно, за да отопляваме добре дома си, а малки неща като липсата на практични изолиращи материали могат значително да повлияят върху комфортната домашна атмосфера. Избери решения за врати, прозорци и подови настилки и обърни внимание на детайла. Често пъти, именно той се оказва решаващ!

Какви продукти ще видите в сайта

Силиконовите ленти намират широко приложение в българския дом, защото се отличават с положителните си характеристики и високата си устойчивост на износване. В Бриколаж ще откриеш ленти от следния вид:

 • Антихлъзгащи за стълби и под;
 • За прозорци;
 • Самозалепващ дунапрен;
 • Алуминиеви предложения;
 • Монтажни модели;
 • За пакетиране и др.

Един продукт, а всъщност много приложения. Купи каквото ти е нужно на добра цена.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0