Количка

C200

30
Релевантност

Идеи и съвети

Този въпрос става все по-актуален в контекста на нарастващата популярност на соларната енергия и стремежа към по-висока енергийна ефективност...
Ако обичаш да приветстваш новите сезони у дома с леко освежаване на декора, което отговаря на настроението, сезонният декор е подходящият за теб бърз и лесен начин да внесеш промени в интериора и визията на твоята стая...
Окосена трева, сухи листа, клони.....Не изхвърляйте растителните отпадъци от градината! Рециклирайте ги! Те могат да се превърнат в ценни помощници за изграждане и поддържане на красива и здрава градина...
В съвременния свят, където пространството често е ограничено, а ефективността и естетиката са от съществено значение, ширмът се превръща в ключов елемент в дизайна на кухнята. Но какво точно представлява и как използването му може да трансформира вашето помещение...

C200

Лепилата C200 са 'класика в жанра'; в областта на строителството. Те са многофункционални, могат да се използват по различни начини, също както и са дотам ефективни, че са приложими при фиксирането на материали от най-разнообразен вид. Те изсъхват моментално, а консистенцията им след това става прозрачна. Подходящи са за хартия, текстил и корк, а работата с тях се провежда при температури над 10 градуса.

Какъв е съставът на C200

Основният състав на лепилата C200 включва поливинил-ацетатна дисперсия, също както и някои други добавки. Те спадат в категорията 'бели лепила';, като в началото са били използвани предимно в цигарената индустрия, откъдето идва и буквата 'Ц';. Днес залепващият материал се купува от родните майстори за какви ли не цели, част от които е направата на циментови замазки. По презумпция, C200 има мигновен ефект, но при някои разновидности на материала е необходимо да се изчака от няколко минути до няколко часа, за да се стигне до пълно залепване.

С какво може да се разрежда

Разреждането на лепило С200 може да стане с вода, за да бъде удобно за нанасяне, въпреки че това би могло да доведе до отслабване на лепителните му свойства. Преди да предприемеш подобна стъпка, прочети внимателно упътването на производителя, за да си сигурен, че няма да сгрешиш в преценката си.

При нанасянето на продукта, използвай четка от естествено влакно и нанасяй равномерно за по-добър ефект. Не смесвай лепилото с вароциментови и циментови разтвори. Разбъркай добре сместа преди да започнеш да я нанасяш и избягвай приложението й върху метални основи, варо-пясъчни мазилки и пластмасови повърхности.

За какво е предназначено

С200 е предназначено за адхезиране на детайли и по-обемисти предмети, като търсеният ефект ще е налице във всички случаи. Избери този вид лепило за приложение върху:

 • Дърво;
 • Керамика;
 • Стъкло;
 • Кожа;
 • Пластмаса;
 • Текстил;
 • Стенни облицовки;
 • Цимент;
 • Други видове материали, повърхности и текстури.

Можеш да работиш с лепилото директно, също както с разреждане до желаната консистенция.

Колкото до практическите качества на С200, те се характеризират с:

 • Негоримост;
 • Здраво залепване;
 • Прецизност при използване;
 • Лесно нанасяне;
 • Устойчивост на опън и др.

Виж нашия онлайн каталог и разбери какви възможности имаш пред себе си. Магазин Бриколаж ще ти предложи много ниски цени и отлично обслужване, което няма да намериш никъде другаде.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0