Количка

ПОДПРАВКА ЗА ОПУШВАНЕ НА ПИЛЕШКО МЕСО

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ПОДПРАВКА ЗА ОПУШВАНЕ НА ПИЛЕШКО МЕСО
ПОДПРАВКА ЗА ОПУШВАНЕ НА ПИЛЕШКО МЕСО
19
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 1011783

Основно описание

Винаги е добра идея да прибавите 1-2 шепи чипс за опушване Weber® по време на печенето на храната. Това количество е достатъчно за около 30 минути опушване.

Чипс за опушване Weber®, за птиче месо - придава лека сладко-опушена нотка на пилешките гърди, пуйката и патешкото. Използвайте чипс за опушване при различни рецепти, за да направите приготвянето на барбекю още по-специално.

٠100% натурален дървен чипс
٠Пакет - 0.7 kg
٠Леко сладък опушен вкус
٠Подходящ за птиче месо - пиле, пуйка, патица и др.
٠За барбекюта на дървени въглища и газ, електрически грилове и уреди за опушване

Опушване на барбекю на въглища:

٠Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване;
٠Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването;
٠Поставете мокрия чипс върху напълно разпалените въглища;
٠Поставете скарата за готвене и храната върху нея;
٠Затворете капака.

Опушване на газово барбекю:

٠Използвайте специалната кутия за опушване Weber®;
٠Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване;
٠Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването;
٠Напълнете кутията с мокрия чипс, сложете я в барбекюто и затворете капака;
٠След като се появи дим, поставете храната върху скарата;
٠Може да контролирате времето за опушване с помощта на контролния бутон за температура;
٠Когато чипсът изгори, можете да отворите капака на кутията и да прибавите още.

Технически характеристики

Марка

WEBER

Произход

ПОЛША

0