LED ленти и аксесоари

30
Релевантност

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Какво са LED лентите и как да ги използваме

LED лентите са универсални светодиодни осветителни тела, които набират все повече популярност. Те намират приложение в домашния интериор, в работното пространство, а също така - могат да се използват за декорация и за акцентиране в хотели, барове, ресторанти, дискотеки, магазини, търговски и медицински центрове. Те осигуряват доста силна светлина, която изцяло може да замени някои от другите осветителни тела, като аплици, плафони и други. Състоят се от метална лента с писти и самозалепваща се повърхност, върху която са поставени светодиоди, на равни интервали помежду си. Монтажът им е сравнително лесен, а те са сравнително евтини и достъпни за всеки.

LED лентите са универсални и могат да придадат уникалност на всяко помещение, в което ги сложиш. Тъй като лед осветлението е доста по-икономично от обикновените крушки и старомодните модели на пазара, със сигурност ще забележиш спад в разходите за ток, след като започнеш да го използваш за по-продължително време.

Може би се чудиш как би могъл да използваш тези LED ленти и как да ги съчетаеш, така че да са в синхрон с твоето обзавеждане.

Гарантираме ти, че независимо дали ще ги сложиш в кухнята, в спалнята, в офиса си или в хола, тези невероятни светлинки ще вдъхнат нов живот на помещението.

Твое решение е дали ще използваш този тип осветление за някоя стая или за да подчертаеше някоя картина, огледало или скулптура.

Добра идея е да инсталираш такива светлинки в кухнята, под горните шкафове или вътре в тях, за да имаш по-добра видимост и да не напрягаш очите си, когато приготвяш вечеря, търсиш някой продукт или режеш нещо на дървената дъска.

Можеш да залепиш LED светлини по ръбовете на леглото си или да ги използваш, за да си направиш собствена кино стая у дома.

Приложението на тези осветителни тела е огромно и ако развихриш въображението си, ще създадеш уникални интериорни дизайни, с които ще привлечеш всички погледи на гостите.

Какви LED модели и осветителни аксесоари ще откриеш в Бриколаж

Нашият онлайн магазин ти предлага висококачествени лед ленти и то на достъпни цени. В сайта ще попаднеш на следните модели и аксесоари за осветление:

• дизайни с дистанционно управление;

• стабилизатори;

• с различни цветове на светлината;

• преходници;

• накрайници;

• инфрачервени контролери;

• с различна мощност (например 220V);

• конектори;

• алуминиеви профили;

• други.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0