(71)

Плафони

30
Релевантност

Идеи и съвети

Модерното магнитно LED осветление предлага елегантни интериорни решения за всеки дом, офис, магазин, галерия и други новообзаведени търговски или жилищни пространства...
Терморегулирането е един от основните инструменти, чрез който може да се погрижим отоплението в дома ни да е ефективно и в същото време да спестим от разходите за енергия през студените месеци...
Наближава най-доброто време от годината. Уютната обстановка и коледно настроение, внасят бодър празничен дух в твоя дом, а децата се вълнуват и нетърпеливо питат кога ще дойде времето за поставяне коледна украса...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Защо да избереш плафони за своя дом

Плафонът е вид 'лампа';, която не разполага с висяща част (като полилеите) и се монтира директно за тавана. На пазара можеш да откриеш множество алтернативи, но най-честата форма, в която се срещат плафоните е елипсовидна или кръгла. Важно уточнение е, че по този начин се нарича онова осветително тяло, което има само една крушка. В случай, че говорим за осветително тяло със същите характеристики, но с повече от една крушка, тогава то се нарича плафониера.

Този тип осветление намира приложение най-вече в помещения, където се изисква центриране на светлината (в хол, трапезария, кухня, детски стаи, спалня и т.н.) Плафоните се категоризират като основни осветителни тела, но това не пречи да ги съчетаеш с други, допълващи ги. Те са любим способ на интериорните дизайнери, които търсят ефективно решение за домашното осветление в по-тесни пространства, особено ако има ниски тавани, защото са компактни и не заемат много място. Разпръскването на светлината при тях става по-равномерно и е по-широкообхватно, което ги прави толкова предпочитани от клиентите.

Дизайните на тези лампи също са предимство, ако харесваш по-изчистени и семпли неща, защото имат по-класически вид и не са натрапчиви и ексцентрични. Това ги прави лесни за съчетаване с интериора и абсолютно незадължаващи. Въпреки това, в никакъв случай не мисли, че са скучни, защото в нашия сайт ще ти предложим множество разнообразни модели, с които да дадеш свежест на дома си.

В сравнение с полилеите, пенделите и други по-обемни осветителни тела, плафоните са на изключително достъпни цени и няма да съжаляваш, ако заложиш на тях.

Можеш да ги монтираш както на таван, така и на стена и ти гарантираме, че ще стоят еднакво добре и на двете места.

Какви видове плафони ще откриеш в Бриколаж

Онлайн магазинът ни предлага на клиентите си широка гама от евтини осветителни тела в раздел 'плафони';, които да те очароват и да ти покажат, защо този тип лампи са толкова предпочитани от много потребители.

В сайта ще намериш следните видове артикули:

• със сензор;

• с дистанционно управление;

• ретро модели;

• с нестандартни стъкла;

• с орнаменти;

• с детски мотиви;

• изчистени;

• с флорални елементи;

• с детайлни дизайни;

• други.

Всички стоки от асортимента ни са с високо качество и осигуряват възможно най-доброто осветление за твоя дом или офис.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0