Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен и Пловдив-2 от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

Mr.Bricolage ще дари 2% от продажбата на коледни артикули на регионални каузи

20.12.2016

Mr.Bricolage България ще дари 2% от приходите от продажбите на коледна украса и декорация. Събраните средства от всеки магазин в страната ще бъдат инвестирани в регионални каузи. Сумата ще бъде събрана в Коледно-новогодишния сезон 2016 г., което ще позволи на всеки от клиентите да внесе коледния дух у дома и в същото време да подпомогне социална кауза в региона, в който пазарува.

София – събраните средства от продажбата на коледна стока от магазините в ж.к. Младост и София Ринг Мол ще бъдат дарени на природен парк „Витоша“ с цел опазване и поддържане на изградената туристическа инфраструктура. Третият магазин в столицата ще предостави набраната сума на социално слабо 9-членно семейство в ж.к. Люлин.

Пловдив –магазините в Града под тепетата ще предоставят събраните средства на Центъра за социална рехабилитация и интеграция към комплекс за социални услуги “Свети Георги”, който помага на уязвими социални групи в Пловдивския регион.

Бургас – 2% от приходите от продажба на коледни артикули в Бургас ще бъдат инвестирани в озеленяване и освежаване на инфраструктурата на междублоковото пространство тип парк в най-големия жилищен квартал – Меден Рудник.

Варна – събраните средства ще бъдат дарени на Дом за деца и юноши с увреждания в морската столица

Добрич – 2% от продажбата на коледна украса и декорация ще бъдат предоставени на Център за медико – социални грижи за деца в неравностойно положение в града

Русе – събраните средства ще подпомогнат Дома за възрастни хора с физически увреждания “Милосърдие и Общинския приют за безстопанствени животни.

Плевен – магазинът на Mr.Bricolage в града ще предостави 2% от продажбите на коледна артикули на ОДЗ „Гергана“ – целодневна детска градина в кв. Сторгозия.

Благоевград – събраните средства ще бъдат дарени на ЦНСТ-3 "Мечо Пух" в гр.Благоевград. В Центъра за настаняване от семеен тип са настанени 13 деца и лица с увреждания. Те са изведени от Домове за деца с увреждания и Домове за деца, лишени от родителска грижа. Децата и лицата нямат родители и живеят в среда близка до семейната.