Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00ч.
Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.
​​​​​​​

Томбола за 18-тия рожден ден на Mr.Bricolage
12.12.2018г.
 
На 12 декември 2018 г. връчихме наградата от томболата за 18-тия рожден ден на Mr. Bricolage в България. В продължение на 3 месеца нашата кампания подканваше всички клиенти, пазарували за повече от 40 лв., да участват в томбола и да спечелят пътуване до дома на Mr. Bricolage – Франция. 
Късметлията е Дянко Дянков от гр. Русе, който спечели 4-дневна екскурзия до Париж за двама през април 2019г. На церемонията по награждаване в гр. Русе победителят сподели с “Mr. Bricolage” малко от историята и емоциите, свързани с щастливото събитие. Магазинът е редовна спирка за г-н Дянков. Той сподели, че симпатията предава и на детето си. Печелившият касов бон попада в него и сестра му докато пазаруват заедно и го регистрира. 
Освен причина за радост и приятни чувства, наградата беше и възможност за г-н Дянков да сбъдне мечтата на 11-годишната си дъщеря да види Айфеловата кула. На всички останали клиенти на Mr.Bricolage г-н Дянков пожела весело прекарване на най-светлите празници. Подкани всички да създават по-добри и уютни домове, пазарувайки във верига магазини Mr. Bricolage, и с това да се доближат до възможността да спечелят прекрасно преживяване като него.