Включи се в играта на Mr.Bricolage Хасково от 1.02 до 29.02

и спечели една от 20 страхотни награди – винтоверт, акумулаторен тример, LED плафон, килим, офис стол, моторен трион и други.

Участието в играта не е обвързано с покупка. Достатъчно е на място да се попълни талон и да се пусне в специално обозначена кутия в магазина.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 29.02. Oбщи условия за играта  ''Хасково''.

Очакваме те в Mr.Bricolage Хасково, ул.Дунав 19А.

ХАСКОВО

Най-новият магазин от веригата Mr.Bricolage отвори врати в Хасково

Mr.Bricolage Хасково е 13-ият магазин в България от общо над 1000 магазина на веригата в световен мащаб. Инвестицията възлиза на 2,5 милиона лева.

Магазинът е разположен в центъра на града, в близост до LIDL и Ритейл парк Хасково, в който се намират магазини DM, New Yorker, Sport Depot, Pepco, KIK и др. Локацията на магазина осигурява бърз и лесен достъп както с автомобил, така и с градски транспорт или пеша.

Върху площ от 2400 м2 се предлагат над 30 000 артикула с наличност. Още 5000 артикула могат да бъдат закупени по поръчка.

Приложена е новата търговска концепция на групата Mr.Bricolage, която обхваща всички аспекти на търговията и отразява промяната в начина на обслужване на клиентите.

В центъра за обслужване на клиенти експерт-консултантите подхождат с внимание и грижа към въпросите на клиентите, свързани с техния проект. Разположените там дигитални устройства позволяват достъп до широка информация и консултация.

Онлайн търговията е развита чрез възможност за получаване на заявените онлайн продукти на място, както и за поръчка на продукти извън наличните в магазина.

Използваното ново, модерно търговско оборудване позволява по-ясно излагане и означаване на асортимента, за да улесни клиентите в техния избор.

Асортиментът на Mr.Bricolage Хасково предлага всичко необходимо за ремонта, поддръжката и декорирането на дома и градината в няколко секции: Осветление, Бои, Текстил и декорация, Баня, Подови настилки, Мебели, Инструменти, Отопление и охлаждане, Железария, Електричество и Градински център. Предлагат се и следните услуги: тониране, рамкиране, ушиване на пердета, заточване на вериги, 3D проектиране, доставка до дома, гаранционно обслужване, финансиране. Чрез платформата МайсторПлюс клиентите имат преференциален достъп до разнородни услуги, свързани с ремонта и поправките.

Екипът се състои от 40 професионалисти, преминали през специализирани търговски обучения. Те с нетърпение очакват първите посетители от Хасково и областта.

Работното време на магазина е:

Понеделник - Събота: 08:00 - 20:00

Неделя: 08:00 - 20:00

Очакваме те с празнични промо оферти в нашата специална брошура за новия магазин в Хасково!

0