Количка

Лоялността се отплаща на вас и на околната среда с Traveller.

Събирай точки с Mr.BricolagePro Nature – Изработени от рециклирани PET бутилки, които иначе биха попаднали в околната среда или в нашите океани. PET е висококачествена и ценна суровина, която ние върнахме към живот за вас. Преработваме лекия и здрав материал в чанти, раници и куфари, които също не съдържат PVC.

• Всички пътнически чанти, раници и куфари PROnature са тествани от независима лаборатория в Германия и са оценени като, ‚‘‘много добри‘‘.
• Портфейлите са изработени от естествена кожа. Един от най-устойчивите и трайни естествени материали.

• Вече не използваме пластмасови опаковъчни фолиа! Вместо това всички пътнически чанти, раници, портфейли и куфари на Pronature се предлагат опаковани в сертифицирана от FSC подаръчна кутия с дръжка или прозорче. Traveller PROnature е винаги надежден, практичен и добре изглеждащ спътник.

Където и да отидете – пазете планетата зелена!

Условия на промоцията:

От 01.05.2023 ще имате възможност да получите по една точка за лоялност на всеки 5 лв. от стойността на покупката.

Съберете точките си и ги залепете в книжката си за събиране.

Само срещу 5 до 20 точки за лоялност можете да закупите продукти за пътуване  и туризъм.

Направо от рециклирани РЕТ бутилки на атрактивна цена за лоялни клиенти!

Нека подкрепим заедно запазването на околната среда зелена!

Осребрете точките си за лоялност до 31.10.2023 г. в предпочитания от Вас магазин на Mr. Bricolage.

Разбира се, можете също така да закупите всички продукти, участващи в промоцията на оригиналната цена без точки за лоялност.

Условията за участие: Mr.Bricolage си запазва правото да анулира отделни награди за лоялност в случай на неочаквана липса на наличност или да ги предостави на по-късна дата, както и да прекрати промоцията в случай на неочаквано разпродаване на наградите за лоялност. Точките за лоялност са валидни само за тази промоция и не могат да бъдат заменени за пари.

Лоялна капания TravellerКампания Traveller
0