ИЗПАРИТЕЛ С ЛАМИНИРАНИ ТАБЛЕТКИ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ИЗПАРИТЕЛ С ЛАМИНИРАНИ ТАБЛЕТКИ
ИЗПАРИТЕЛ С ЛАМИНИРАНИ ТАБЛЕТКИ
14
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 802915

Основно описание

Основни характеристики

Raid изпарител с ламинирани таблетки устройство е комплект електрически изпарител и 10 броя ламинирани таблетки. Благодарение на специалното симетално покритие таблетките се изпаряват равномерно и защитават срещу комари в продължение на до 12 часа. Една таблетка е достатъчна за помещение от 20 куб. м.

Начин на употреба

Поставете една таблетка с ламинираната част надолу в електрическия изпарител и го включете в електрическата мрежа (вертикално или хоризонтално), за да започне да защитава срещу комари. Продуктът ще започне да действа след 15 минути. По време на употреба, от синя таблетката ще стане бяла, което показва, че устройството работи. За да замените таблетката, изключете устройството и поставете нова, избутвайки навън старата. Използвайте 1 устройство с 1 таблетка за помещения с големина 20м3.

ВАЖНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: Инструкции при риск от пожар, токов удар или нараняване.

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА И ЗАПАЗЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ.

ВНИМАНИЕ: При употреба на ел.уреди е необходимо да се спазват основни предпазни мерки.

ВНИМАНИЕ: За да намалите риска от нараняване, наблюдавайте децата и хората със специални нужди, когато използвате уреда. Не бъркайте в уреда. За безопасна употреба, моля включвайте само в изправни контакти, на проветриви места и дръжте далече от завивки и други материали. Не използвайте удължители, разклонители или адаптори. Не потапяйте във вода. Не включвайте нищо в контакта над устройството.

Технически характеристики

Произход

КИТАЙ

Марка

RAID

Брой в опаковка

10

Наименование

RAID ИЗПАРИТЕЛ С ТАБЛЕТКИ

Предназначение

УНИЩОЖАВА ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ

Сподели в:

0