Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00ч.
Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.
​​​​​​​

ХИДРОФОР 1200W 64Л/МИН RD-WP17

199,00  лв.

Код Bricolage: 929774
Онлайн Наличност: 0

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

Помпа с електронен пресостат Raider RD-WP17 е центробежна помпа, управляваща се от електронен пресостат. Предназначена е за къщи и други обекти, чието водоснабдяване се осигурява от собствен източник. Пресостатът включва и изключва помпата автоматично в зависимост от налягането на водата по тръбопровода. При спадането му поради черпене на вода, помпата се включва и се самоизключва, щом налягането надхвърли зададената стойност. Това решение успешно замества класическата хидрофорна уредба с нейната по-сложна поддръжка и по-големи габарити. Автоматизираното управление също така значително улеснява осигуряването на необходимото количество вода, като се пести вода и електроенергия. Освен за жилищни, производствени, животновъдни и други обекти, помпите с електронно управление са много подходящи и за напоителни инсталации. Моделът RD-WP 17 има електродвигател с мощност 1200 W. Тя осигурява максимален дебит на изпомпваната вода 64 l/min и максимална напорна височина 48 m. Тялото на помпата е изработено от неръждаема стомана.

SAP EAN 3800123158353
ПОМПИ
Мощност 1200  W
Вид помпа ХИДРОФОРИ 
Макс. температура на водата 40  °C
Всмукателна дълбочина 7  m
Допълнително описание С ЕЛЕКТРОНЕН ПРЕСОСТАТ 
Произход КИТАЙ 
Гаранция 3  yr
Марка RАIDER 
Наименование ХИДРОФОРНА ПОМПА 
Височина на изхвърляне 48  m
Налягане 3  bar
Няма намерени документи за този продукт
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.