(47)

Дъски

30
Релевантност

Идеи и съвети

Лалето е бижу, открояващо се с яркия си цвят и позната форма, напомняща началото на пролетта. Щом земята започне да се пробужда от зимен сън, с очакване наблюдаваме как тези синьо-зелени листа започват да се подават да повърхността...
Кухните Винтидж се отличават с практичен и естетически издържан дизайн, съчетаващ в себе си вечно актуалния ретро стил, който носи необходимата доза вълшебство и романтика в забързаното съвременно ежедневие...
Създай съвършен кът за четене в дома си. Можеш да го разположиш и в по-скромно пространство, тъй като композицията му изисква сравнително малко място и по-интимна обстановка. Не е необходимо да изграждаш допълнителни вътрешни стени или да се ангажираш със сериозна ремонтна дейност...
Има майстори, за които килимът е черешката на тортата при обзавеждането на дома. Mr.Bricolage ти дава идеи какъв килим да избереш според желания ефект...

Дъски

Дървеният материал се използва изключително в строителството. Неговата устойчивост и здравина го правят все по-чест избор от страна на предприемачите и хората, които обичат да се занимават с домашни подобрения, разчитайки единствено на базовите си познания.

Разгледай нашия каталог и се възползвай от ниските цени. При нас в онлайн магазин Бриколаж има всичко за майстора от А до Я, а високото качество е неизменна част от нашата фирмена политика. Разнообразие и изгодни оферти - само при нас ще откриеш всичко за строителството и довършителните ремонтни работи.

Какви видове дървени плотове ще намериш в Бриколаж

Плотовете от дърво се произвеждат от разнообразна дървесина: бял бор, ела, смърч, липа и др. Всеки вид дърво си има своите особености и функционални характеристики, които определят и какво точно приложение ще намери то. В Бриколаж ще откриеш дълъг списък с плотове от масив, които са подходящи за направата на маса и друг вид мебели за дома. Иглолистните ни плоскости ще ти помогнат да осъществиш всяко едно свое начинание, свързано с преустройството на дома и вилата.

За какво можеш да ги използваш

Строителни елементи като дървените плотове са неизменна част от инструментариума на всеки професионален майстор или начинаещ в тази сфера. Те намират чудесно приложение във всеки един малък до мащабен проект, в който отличното изпълнение е цел номер едно. Преди да купиш дървени плотове в подходящи размери, се информирай по какъв начин ще можеш да ги включиш в ремонтния проект. Бриколаж ти препоръчва да ги използваш при:

 • Направа на огради;
 • Направата на легла, маси, стъпала, пътеки, кухня и др.;
 • Строежа на външни пристройки;
 • Навеси;
 • Опаковане;
 • Кофражи за бетон;
 • Дървена дограма;
 • Къщи и др.

Купи слепени плотове от дървесина в подходящи размери и се заеми с преустройството на своя дом. Дървесината сама по себе си е може би най-доброто решение, защото се отличава с:

 • Лесната си обработка;
 • Устойчивостта си на външни влияния и химикали;
 • Здравина и практичност;
 • Топло изолационните си качества.

Всеки един успешен проект започва от добрата идея и решителност за нейната реализация. Стартирай сега!

Кои са най-купуваните размери

От изключително значение е да откриеш правилните размери дървени дъски, за да се увенчаят начинанията ти с успех. При нас има иглолистна дървесина с размери като: 180х38х2.8см, 150х30х2.8см, 200х30х2.8см и др. Реши кой вариант би бил най-удачен и продължи напред. Сложи ремонтите си задачи в ред.

Бърза и сигурна доставка до: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Габрово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и други.
0