Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 
 

ДИЗЕЛОВ МОТОБЛОК 9 КС 140 СМ С ИНВЕНТАР

2299,00  лв.

Код Bricolage: 984293
Онлайн Наличност: 8

Цената на продукта е под минималната лизингова сума от 150 лева.

ДИЗЕЛОВ МОТОБЛОК 9 КС 140 СМ С ИНВЕНТАР

Мощният дизелов мотокултиватор на марката GARDENIA 1100 D-17, е перфектната машина за оране и фрезаоване на земеделски площи. Работната ширина на мотоблока за оран е цели 140 см, а работната дълбочина е регулируема посредством дълбочинна греда до 30 см. Тази машина фрезова почвата с помощта на мощен дизелов двигател модел LA 186, който осигурява висока производителност на работа.Мощността на този модерен дизелов агрегат е цели 9 к.с., което помага на фрезата да се справи с лекота, дори и с по-твърди почви на неравни терени.

Самият двигател върви в комплект с почистващ филтър, поради което мотоблок Гардения 1100 D-17 отделя минимално количество вредни емисии в атмосферата. Този модерен мотокултиватор е оборудван също така и със скоростна кутия с 2 предни и 1 задна скорост, която доставя максимално количество въртящ момент от двигателя към режещия инструмент за максимално ефективна работа. Мотоблокът е екипиран и с метално защитно покритие под мотора си, което предпазва двигателя и оператора на машината от хвърчащи твърди предмети по време на работа. Тази фреза е оборудвана и със система за ел. стартиране на двигателя, благодарение, на която заплаването на мотоблока е детска игра. Стандартния режещ инструмент на този модел дизелови мотокултиватори са 8 режещи фрези, които осигуряват ефективна и бърза обработка на почвата. Гумите на мотоблок Gardenia са доста големи, размер 6 x 12", и предоставят стабилна работа на машината дори и на трудни терени с препятствия. Дизеловата машина е със силоотводен вал за прикачване на допълнителен инвентар като косачка и др. Гардения 1100 D-17 е мощен мотоблок за оран, който работи с 4-ри тактово моторно масло и дизелово гориво. Стандартният комплект, с който се предлага мотоблока включва множество допълни инструменти, като метални колела, плуг и регулируем браздир. Двата фара монтирани отпред на корпуса на дизеловия мотоблок са допълнителна екстра и улесняват работата с машината рано сутрин или привечер.

Номинална мощност 9  hp
Модел D17 
Двигател ДИЗЕЛОВ 
Работна ширина 140  cm
Гаранция 2  yr
В комплект ПЪЛЕН ИНВЕНТАР 
Скорости
Наименование ДИЗЕЛОВ МОТОБЛОК 
Произход КИТАЙ 
Марка GARDENIA 

 

SAP EAN 3800151316053
МОТОКУЛТИВАТОРИ
Номинална мощност 9  hp
Модел D17 
Двигател ДИЗЕЛОВ 
Работна ширина 140  cm
Гаранция 2  yr
В комплект ПЪЛЕН ИНВЕНТАР 
Скорости
Наименование ДИЗЕЛОВ МОТОБЛОК 
Произход КИТАЙ 
Марка GARDENIA 
Листовки
1:  ПрегледайСвали
За нас е важно твоето мнение. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.