Количка

BOSTIK

BOSTIK създава решения за интелигентни лепила, обслужващи както индивидуалния консуматор, така и множество индустрии – строителство, опаковане, високи технологии, хигиенни продукти, „Направи си сам“ и други такива, по целия свят.

От 130 години BOSTIK е технологичен лидер в продуктите за лепене и уплътняване.

Освен за професионалисти, нашите продукти за лепене и уплътняване са предназначени и за крайни потребители, с неизменно високо качество и покриващи най-високи стандарти в своите категории. Благодарение на нашата експертиза и специализиране в материалознанието, в комбинация с нашето индустриално ДНК, ни позволява да даваме на нашите клиенти персонализирани решения, които са едновременно високо иновативни и изключително надеждни.

Интелигентните и надеждни решения на BOSTIK се прилагат в множество индустрии – строителна, автомобилна, самолетостроене, в хранително-вкусовата, при производството на електроника (смартфони и часовници), бебешки пелени и още... В над 45 държави, на всички континенти. Нашите високоефективни и иновативни решения са проектирани да подобряват ежедневието на хората и да се справят с предизвикателствата на утрешния ден.

Като част от френската Arkema Group – сред световните лидери в синтеза и производството на специализирани суровини и материали, в BOSTIK разработваме решения, които допринасят да изграждането на по-безопасен, по-гъвкав, ефективен и отзивчив свят, адаптиран към всекидневните динамични предизвикателства.

undefined
undefined
undefined
undefined

BOSTIK се използва навсякъде

  • В строителния сектор продуктите на BOSTIK се използват за построяване или реновиране на индустриални, публични и жилищни сгради – хидроизолации, репаратури, циментови разтвори, силиконови и полиуретанови уплътнители, пени и всякакви видове хибридни и други лепила за професионалисти;
  • За домашния майстор, осигуряваме всичко необходимо за лепене, уплътняване и ремонт за всеки проект в дома и градината, на вилата, в беседката, за караваната на къмпинга, за кемпер, за колелата на децата, и още... Безопасни за околната среда и лесни за използване продукти, които предлагат висока производителност и гарантират резултати с професионално качество;
  • Продукти на BOSTIK се използват и при производство и сглобяване на компоненти в индустриалния сектор. От транспорт и хигиена, до етикетиране и опаковане на храни, технологиите на BOSTIK правят крайните резултати по-надеждни, по-безопасни и по-издръжливи.

Надеждни решения за всеки специфичен случай

Независимо дали си начинаещ или напреднал, с BOSTIK всеки майстор е професионалист.

Защити, Уплътни, Залепи, Поправи, Декорирай, Създай

Разнообразието от продукти и решенията на BOSTIK подобряват значително качеството на всички проекти в твоя дом и градина.

BOSTIK за по-устойчиво бъдеще

Вярваме, че нашите продукти играят съществена роля в изграждането на по-устойчив свят. Независимо дали позволяват на предметите да издържат по-дълго, да са по-добре изолирани, да бъдат поправяни вместо заменяни, да се намалят тяхните размери и тегло или да се рециклират по-лесно, ние сме сигурни, че решенията ни драстично намалят въздействието на много от индустриите върху околната среда.

Като част от мисията си за опазване на околната среда, предприемаме редица действия, свързани с опознаването на света, в който живеем и намаляване на вредния отпечатък. За целта, марката разширява използването на рециклирана пластмаса в опаковки си, търсейки материали, които запазват продуктите безопасни, устойчиви и ефективни. В BOSTIK имаме план да намалим корпоративния си отпечатък върху околната среда чрез намаляване на преките си емисии на парникови газове с 46% до 2030 година.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С BOSTIK
0