МОТОРНА САМОХОДНА КОСАЧКА RD 51СМ

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

 МОТОРНА САМОХОДНА КОСАЧКА RD 51СМ
 МОТОРНА САМОХОДНА КОСАЧКА RD 51СМ
729
99 лв.
Наличен
Product Icon CompareShare
Код: 1021962

Основно описание

Основни характеристики

Моторна самоходна косачка Raider RD-GLM 09 с ширина на косене 51 cм. се справя бързо с поддръжката на големи тревни площи до около 2500 квадратни метра благодарение на модерния си и мощен 4-тактов мотор с въздушно охлаждане с мощност от 3,2 kW и работен обем от 196 см3. Работните обороти на празен ход достигат до 2800 в минута.

Тази косачка е оборудвана със задни колела с голям диаметър (305 мм), които заедно с функционалния й самоход я правят лесна за работа на по-стръмен и неравен терен.

Височината на косене на бензинова косачка Raider RD-GLM06 може да се определи на 8 степени в диапазона 30 - 80 мм, като самото регилиране се извършва с централен лост.

Нейната компактна конструкция е изключително полезна при косене на площи с тесни участъци, както и при складиране през зимните месеци. Сгъваемата ръкохватка на косачката я прави удобна за транспортиране. Коша за трева изработен от здрав плат с твърд капак е с вместимост 65 литра е удобен и се изпразва лесно.

Raider RD-GLM 09 e качествена косачка от средния клас с дълъг експлотационен живот, чудесен помощник при поддръжката на вашата градина. Корпусът на уреда е изработен от метал, което прави косачката подходяща за използване и при по-големи натоварвания от професионалисти при поддръжка на обществени пространства. Тази косачка е част от в серията от бензинови косачки на Райдер и представлява надежден уред за косене на средно големи и големи тревни площи до около 2500 кв. м.

Допълнителна екстра е и функцията за странично изхвърляне на тревата. Косачката за трева работи с безоловен бензин и картерно моторно масло.

Спецификации:

Двигател с мощност 4.3hp
Седем степени за настройка на височината на косене (25mm до 75mm)
Удобен кош с обем от 65L
Големи колела, подходящи за преминаване през неравности
Удобна сгъваема дръжка
Ширина на косене от 510mm
Височина на косене 30, 80 mm
Номинална мощност 3200 W
Тип захранване Бензиново
Капацитет на резервоара 0.85 l
Макс. обороти без натоварване 2800 min-1
Работен обем на двигателя 196 cm³
Система за запалване Ръчно
Макс. площ на косене 1900 m²
Вместимост на коша 65 l

Технически характеристики

Сподели в:

0