Количка

ДИСК ЗА РЯЗАНЕ 5 БР. DREMEL 32MM

(Няма оценки)

Добави оценка / коментар

ДИСК ЗА РЯЗАНЕ 5 БР. DREMEL 32MM
ДИСК ЗА РЯЗАНЕ 5 БР. DREMEL 32MM
ДИСК ЗА РЯЗАНЕ 5 БР. DREMEL 32MM
ДИСК ЗА РЯЗАНЕ 5 БР. DREMEL 32MM
8
99 лв.
Наличен
undefinedProduct Icon CompareShare
Код: 989449
  • Приложение: ЗА РЯЗАНЕ

Основно описание

Какво можете да направите с него?
Добър за рязане, правене на прави срезове и процепи във всички видове метал, като закалена стомана, ламарина или алуминий.
Лесно изрязване на болтове или направете слотове в ръждясали и/или оголени болтове/винтове за отстраняване с отвертка.

Как да използвам?
Използвайте с дорник 402: развийте горния винт на дорника с помощта на гаечния ключ, поставете винта през средния отвор на диска и го завийте обратно на дорника.
Ако използвате метални режещи дискове, режете с висока скорост – използвайте лек натиск. Колелата ще издържат по-дълго и ще режат по-бързо, ако се използва лек натиск вместо силен и има по-малък риск от счупване.
Тъй като тези дискове са абразивни, диаметърът на колелото ще се износи. Ако колелото стане твърде малко за извършване на рязане, спрете рязането и сменете колелото.
Когато използвате диск за рязане, препоръчваме да използвате ръкохватка с две ръце, подобна на голф, за да държите и насочвате инструмента и да го правите под прав ъгъл. Ако наклоните колелото в среза, колелото вероятно ще се счупи.

Материали за използване върху
Този диск за рязане може да се използва върху различни видове метали, като алуминий, мед, чугун. Но също и за къси срезове в пластмаса или тухла.
За материали като галванизиран метал (тръбопроводи) или закалена стомана е най-добре да използвате подсилен диск за рязане (426)

Препоръчителна скорост
Алуминий 35000
Месинг 35000
Мед 35000
Пластмасови 10-15000
Стомана 35000

За DREMEL

Искало ли ви се е някога да свършите работата си вкъщи по-бързо и да ремонтирате всяко едно кътче с едно единствено движение? Ако все още не знаете, че съществува начин да се случи това, е време да се запознаете с американската компания DREMEL. Тя се е ангажирала с облекчаването на живота ви чрез създаването на високоскоростни ротационни инструменти от най-висок клас.

Dremel" е основана през 1932 г. от Алберт Дремел в американското градче Расийн, Уисконсин. Първите мултифункционални инструменти са изобретени именно от него. В последствие на пазара в Европа се налагат още много нови иновации. Но всички те са обединени от ангажимента на Дремел за постоянното създаване и производство на високоскоростни електрически и ротационни инструменти, които да улесняват ежедневието както на професионалистите, така и на обикновените хора. Това е обещание, което компанията изпълнява през последните 80 години и обещание, което поема за следващите 80 години.

През 1993 г. компанията става част от голямото семейство на немската компания BOSCH, а днес е част от "Robert Bosch Corporation Tool", намиращ се в Маунт Проспект, Илинойс. Това е поредното доказателство за качеството, което предоставя компанията, тъй като групата на "Bosch" държи много на своите клиенти и висококачествените услуги, които предлага.

Компанията "Dremel" доставя на своите потребители богата гама от продукти за различни области на приложение – както професионални, така и за любителите на различни хобита. Списъкът с клиенти на американската компания е безкраен. Като се започне от дърводелци, мине се през потребители, които се занимават с гравиране на стъкло и се стигне до реставратори на стари автомобили. За всеки от тях "Dremel" винаги има практични продукти и най-добрите решения.

Компанията "Dremel" използва в основата на повечето си иновативни инструменти високата скорост и ротацията, за да бъде свършена перфектно работата. Чрез използване на подходящия инструмент от богата гама на компанията, вие можете да извършите множество функции: пробиване, шлайфане, точене, рязане, почистване, полиране, шлифоване, фрезоване, дърворезба и гравиране. Повечето модели на компанията се задвижват с батерии, ставайки известни на пазара като "Dremel Freewheeler".

Компанията е толкова популярна по света с ротационните си инструменти, че името ѝ става нарицателно за всички инструменти, които са на този принцип, независимо на коя компания са.

През всичките години "Dremel" постоянно разширява гамата си от консумативи и приставки за инструменти. Те разработват мултифункционални инструменти – електрически и акумулаторни, както и други инструменти като пистолети за лепене и над 150 консумативи и приставки за тях. Всички тези продукти са изработени, за да ви осигурят правилните решения за вашите проекти.

Компанията "Dremel" е известна със своите иновации. Най-популярната ѝ технология е литиево-йонната, която се използва при акумулаторните батерии, гарантираща високи стандарти за качество, ергономичност и функционалност.

"Dremel" се развива постоянно и безспирно търси нови и нови идеи, които да подобрят съществуващите им инструменти или да създадат напълно нови. В това си развитие, те се обвързват още повече със своите клиенти, предоставяйки им възможността да дават своите предложения и идеи за бъдещото развитие на широката гама, която предлага компанията. Така, че ако имате блестяща идея, не се колебайте да я споделите с... "Dremel".

Технически характеристики

Наименование

ДИСК

Марка

DREMEL

Приложение

ЗА РЯЗАНЕ

0