Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00ч.
Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.
​​​​​​​

Посланикът на Франция в България Ерик Льобедел посети магазина на Mr.Bricolage в Sofia Ring Mall

07.04.2017

Посланикът разгледа най-новия магазин в семейството на Mr.Bricolage в компанията на Изпълнителния директор на „Доверие Брико“ АД – Андрей Евтимов, представителите на Дирекционния съвет, както и управителя на магазина в най-големия в България търговски център.

Френският посланик високо оцени изцяло новата и модерна визия в магазина, ориентирана към концепцията „Направи си сам“, тъй като Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall дава възможност на клиентите да се снабдят с всичко необходимо за освежаване, поддръжка и по-мащабен ремонт на дома, както и да съчетаят любими занимания, като шопинг, кафе с приятели и различни забавления. В новата локация е налице цялото разнообразие от 45 000 продукти, познати на клиентите на веригата, както и най-актуалната продуктова колекция. Артикулите са обособени в тематични кътове – Цветен тониращ център, Ателие за рамки, отдели Декорация, Осветление, Баня, градински център с външна площ от 700 кв.м., както и секции с различни подови настилки и разбира се, всичко необходимо за поддръжката и бързия ремонт, като електроматериали, ВиК, инструменти и железария.

Впечатлен от цялостната визия и подредба, френският посланик пожела на колектива на Дружеството още много нови върхове и успехи.