Работно време: понеделник  – събота от 8 до 21 ч, неделя от 9 до 20 ч. Плевен и Пловдив-2 от 8 до 20 ч., неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00 ч.  Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.

Мосю Бриколаж подкрепи проекта "Нов живот за коридорите на Френската Езикова Гимназия"

28.12.2016

Мосю Бриколаж подкрепи група ученици от френската езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“ в техния проект "Нов живот за коридорите на ФЕГ", целящ облагородяване на пространството, в което учат, творят, комуникират и се развиват. Идеята за благоустройство и усвояване на неизползваемите коридори в училището е вече факт. Мосю Бриколаж повярва във възможностите на тези млади ентусиасти, желаещи да превърнат училището в притегателно място за образование и творчество и ги подкрепи, като дари материали и мебели за осъществяването на проекта. Резултатът споделяме в приложените две снимки.


Планирани са музикални събития, прожектиране на филми, работилница за работа с рециклирани материали в тези реконструирани училищни пространства.

Медиите също отразиха тази младежка инициатива, чиято основатели имат за цел да я разпространят и в другите училища. Можете да гледате репортажа ето тук:http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/kak-uchenici-preobraziha-koridorite-na-frenskata-gimnazija-v-sofija.html Пожелаваме успех и много реализирани проекти на всички вярващи и търсещи промяната ученици и преподаватели!

От екипа на Мосю Бриколаж