Работно време: понеделник  – събота от 8 до 20 ч, неделя от 9 до 19 ч. Магазин Mr.Bricolage Ринг Мол е отворен всеки ден от 9.30 до 22.00ч.
Всички магазини работят  при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
Дежурни телефони за информация и поръчки виж тук.
​​​​​​​

Dacia Пикник 
15 юни 2019
село Равногор, до параклис "Св. Илия”
 
Знаем, че има много майстори в градината, но колко от вас могат да бъдат и майстори на пикника? Като партньор на @Dacia Пикник 2019, ви поканихме на събитието на 15 юни, за да се включите във вълнуващ излет сред природата.
Вече 10 поредни издания Dacia Пикник прави излетите още по-приятни за твоето семейство. Този юни събитието се състоя в близост до село Равногор, където се погрижихме за вълнуващия старт на лятото.
На него разбрахме повече за активния начин на живот и получихме шанса да се отдадем на забавления на открито с цялото семейство. За малките беше подготвено специално място за игра и занимания, с които да открият вълнуващата страна на българската природа, а порасналите деца успяха да видят местността и природните забележителности от различен ъгъл с офроуд и шосеен тестдрайв на Dacia автомобили!
Присъстващите имаха и възможността да направят тестдрайв на различни модели косачки Inventiv, собствената марка на Mr.Bricolage и лично да усетят предимствата им. 
 
Като привърженици на устойчиво развитие и опазване на природата, Mr.Bricolage бяха отговорни и за посаждането на 12 туи до параклис "Св. Илия”, защото вярваме, че един майстор трябва да е отговорен не само за проектите си, но и за околната среда.