Национален телефон за информация и поръчки: 070088111 

Пазарувай безопасно в магазини Mr.Bricolage при спазване на всички противоепидемични мерки.
Работно време: понеделник - събота от 8:00 до 21:00 ч. Неделя от 8:30 ч. - 20:00 ч.
Магазини Mr.Bricolage Плевен и Пловдив, ул.Македония – понеделник - неделя от 8:00 до 20:00ч.
Магазин Mr.Bricolage София Ring Mall - 10:00ч. - 22:00ч.

Марката "Mr.Bricolage" е създадена във Франция преди 40 години и до днес магазините с тази марка са сред лидерите на пазара на продукти тип „Направи си сам“ в редица страни по света. 

В България "Mr.Bricolage" присъства от 2000 година. Тогава „Доверие-Брико“ АД, дружеството, което представлява френската търговска марка у нас, отваря първия в страната ни магазин за модерна търговия със стоки „Направи си сам“.
Днес веригата "Mr.Bricolage" в България наброява 11 магазина, разположени в 8 града – София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

За много българи "Mr.Bricolage" е символ на уютен дом и красива градина. Тук са събрани на едно място всички необходими продукти за ремонт и декорация на дома и градината. Тук във всеки ден от седмицата можеш да разчиташ на приятелско отношение и компетентен съвет, нови идеи, доказано качество и пазарни цени. Това е основната грижа на целия наш екип. 

Дружеството пък се грижи екипът му да е сигурен и спокоен, да има добро заплащане и възможности за обучение и развитие. В "Mr.Bricolage" днес намират своята професионална реализация над 600 човека. Обслужване на клиенти, управление на търговските обекти, маркетинг и комуникации, управление на човешки ресурси, управление на асортимента, логистика, електронна търговия, поддръжка на бизнес софтуер – това са все области, в които нашият екип ежедневно работи, сътрудничи си и се развива.
​​​​​​​​​​​​