Кариера в Мосю Бриколаж
Марката "Mr.Bricolage" е създадена във Франция преди 40 години и до днес магазините с тази марка са сред лидерите на пазара на продукти тип „Направи си сам“ в редица страни по света. 

В България "Mr.Bricolage" присъства от 2000 година. Тогава „Доверие-Брико“ АД, дружеството, което представлява френската търговска марка у нас, отваря първия в страната ни магазин за модерна търговия със стоки „Направи си сам“.
Днес веригата "Mr.Bricolage" в България наброява 12 магазина, разположени в 9 града – София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Плевен и Перник плюс онлайн магазин.

За много българи "Mr.Bricolage" е символ на уютен дом и красива градина. Тук са събрани на едно място всички необходими продукти за ремонт и декорация на дома и градината. Тук във всеки ден от седмицата можеш да разчиташ на приятелско отношение и компетентен съвет, нови идеи, доказано качество и пазарни цени. Това е основната грижа на целия наш екип. 

Дружеството пък се грижи екипът му да е сигурен и спокоен, да има добро заплащане и възможности за обучение и развитие. В "Mr.Bricolage" днес намират своята професионална реализация над 750 човека. Обслужване на клиенти, управление на търговските обекти, маркетинг и комуникации, управление на човешки ресурси, управление на асортимента, логистика, електронна търговия, поддръжка на бизнес софтуер – това са все области, в които нашият екип ежедневно работи, сътрудничи си и се развива.

​​​​​​​Ако искаш да станеш част от голямото ни смейство пиши ни на адрес careers@mr-bricolage.bg
​​​​​​​
работа в  бриколаж.png
0